A disznófarok ragadós királysága Ha már a kedvünkért pénzt, energiát és időt fektet valaki az állattenyésztésbe, akkor megtisztelve őt, illene a disznókat - megbecsülve ezzel az állatot is – az orra hegyétől a farkáig elfogyasztani. RÉSZLETEK
Bebizonyítottuk, hogy a pacal is lehet ropogós A mi kedvencünk nem kötődik szorosan egyik tájegységhez sem, éppen ezért nem is kell agyalni azon, hogy milyen fűszerrel készüljön, mert itt leginkább a technológiáról van szó. RÉSZLETEK
Itt az ideje, hogy házi tormakrémet készítsünk Most, hogy a húsvét a kertek alatt, érdemes legalább egyszer egy évben házi tormakrémet készíteni, hogy a sonka füstölt ízeit az arcüregünkig rúgja fel imádnivalóan pikáns íze. RÉSZLETEK
Ez a zöldséglé csillapítja az éhséget, így készítsd el Az újévben sokan megfogadják leadnak pár kilót. Hoztunk jó pár finom zöldséglé receptet, köztük egy olyat is, ami az éhségérzetet csillapítja.. RÉSZLETEK
Last minute filléres karácsonyi ajándékötlet: üvegbe zárt muffin Nesze neked muffin, süsd meg magad! Ötletes ajándékkal lepheted meg a sütni és főzni szerető ismerőseid, ha üvegbe zárt sütemény-hozzávalókat raksz a fenyőfa alá. Ajándékmustra következik! RÉSZLETEK
Melyek Magyarország legnépszerűbb hazai desszertjei? Rengeteg híres magyar főétellel büszkélkedhetünk, nem is beszélve a levesekről és a főzelékekről, amelyek szintén gasztronómiánk szerves részét képezik. De nem szabad elmennünk a desszertek mellett... RÉSZLETEK
Gesztenyepüré házilag - sokkal finomabb, mint a bolti Nem csekély munka a gesztenye otthoni feldolgozása, de jóleső fáradtságot okoz az előfőzés, külső és belső héj eltávolítása, és magának a pürének elkészítése. RÉSZLETEK
Nincsen ennél egyszerűbb és finomabb birslekvár recept Birsből nemcsak birsalmasajtot, hanem lekvárt is lehet főzni tartósítószer nélkül. Mutatjuk a receptet. RÉSZLETEK
Dió tárolása télire: a befőttes üveg vagy a fagyasztó jobb? Az utóbbi időben talán még fontosabbá vált a dió helyes tárolása, mutatjuk, hogyan érdemes eltenni télire. RÉSZLETEK
"Erős Pista" házilag: nincsen ennél finomabb és egyszerűbb recept Csípős paprikakrémet nagyon egyszerű készíteni, főleg ha van néhány chilibokor a kertben. Mutatjuk a receptet! RÉSZLETEK
A legfinomabb birsalmasajt recept kezdőknek - el sem hiszed mennyire egyszerű A háziasszonyok a birsalmasajtot októberben-novemberben főzték.Hoztunk egy nagyon könnyű receptet, amit bárki elkészíthet. RÉSZLETEK
Így készíts birsalmalekvárt egyszerűen és tartósítószer nélkül Ki ne imádná ezt a fajta birsalma lekvárt? Egyszerű elkészíteni, nincs benne tartósítószer, csak gyümölcs, citrom és egy kis cukor. RÉSZLETEK
Ez a legfinomabb házi almaszörp recept videóval Nagyon finom, könnyen elkészíthető almaszörp recept házilag. El sem hiszed, mennyire egyszerű! Videó! RÉSZLETEK
A legfinomabb sült cukkikrém recept télire Lassan végéhez közeledik a cukkiniszezon, így készítsünk belőle egyszerűen krémet télire. RÉSZLETEK
A legfinomabb házi aszalt paradicsom recept: el sem hiszed, mennyire egyszerű Aszalt paradicsomot házilag nagyon könnyen tudunk készíteni. Csak egy süttő, pici fűszer és olívaolaj kell hozzá! RÉSZLETEK
A legfinomabb bodzabogyószörp recept házilag Érik a bodza, és fillérekből tudunk belőle szörpöt készíteni. Mutatjuk a legjobb receptet! RÉSZLETEK
Csípős uborka recept télire: nincsen ennél finomabb Egyszerűbb elkészíteni ezt a csípős uborkát, mint gondolnád. Mutatjuk a receptet. RÉSZLETEK
Piros arany recept házilag: így készítsd el egyszerűen! Augusztusban isteni paprika, padlizsán és különböző paradicsomos krémeket készítenünk télire. Lássuk, hogyan készül a pirosarany házilag! RÉSZLETEK