A disznófarok ragadós királysága

Ha már a kedvünkért pénzt, energiát és időt fektet valaki az állattenyésztésbe, akkor megtisztelve őt, illene a disznókat - megbecsülve ezzel az állatot is – az orra hegyétől a farkáig elfogyasztani.

Annak ellenére, hogy a vevők zöme szeretné ezeket a testrészeket olyan messzire tartani a konyhától, amennyire csak lehet, nehéz erkölcsileg kimozogni, hogy ha már a kedvünkért pénzt, energiát és időt fektet valaki az állattenyésztésbe, akkor megtisztelve őt, illene a disznókat - megbecsülve ezzel az állatot is – az orra hegyétől a farkáig elfogyasztani. 

[kep2:155161]

A védőgázzal lefóliázott nemes húsrészek gyakorlatilag szeparálják a tudattól a valóságot, nem véletlen, hogy sokan észre sem veszik, hogy bizony az is élelmiszer, ami nem bőr és csont nélkül, steril hatást keltve csalogat a hideg fényű bolti hűtők polcain.

Disznó reflektorfényben

A magyar gasztronómiai a százötven éves török uralom...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.