Tűzifa szárítása: ezekre sokan nem figyelnek A száradás szempontjából nem mindegy, hogyan vágjuk fel a tűzifát, vagy hol tároljuk. Összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudni a tűzifák szárításáról. RÉSZLETEK
Így tároljuk a datolyaszilvát, hogy ne menjen hamar tönkre Az első és legfontosabb dolog, hogy az első fagyok előtt le kell szedni a datolyaszilva (khaki) és a kivi gyümölcsöket a fáról. RÉSZLETEK
Melyik alma tárolható télire? Elmondjuk Számos jól tárolható almafajtát ismerünk ma már, ahhoz azonban, hogy a téli alma kitartson tavaszig, nem mindegy, mikor szedjük le és hogyan tároljuk a gyümölcsöt. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági... RÉSZLETEK
Dió tárolása: a befőttes üveg vagy a fagyasztó jobb? Az utóbbi időben talán még fontosabbá vált a dió helyes tárolása, mutatjuk, hogyan érdemes eltenni télire. RÉSZLETEK
Batáta (édesburgonya): mikor szabad felszedni? Az édesburgonya tenyészideje 100-120 nap, szeptember közepétől-október vége között érdemes betakarítanunk az azévi termést. RÉSZLETEK
Vöröshagyma: ebből a 3 jelből tudod, hogy érdemes kiszedni a földből Nagyon fontos, hogy a vöröshagymát érett állapotában szedjük ki a földből. Mutatjuk a legfontosabb jeleket! RÉSZLETEK