Az újragondolt pohár - Mikor és kinek mesél legszebben az alkoholmentes bor? Fedezd fel, hogyan válhat az alkoholmentes bor a társasági pillanatok tökéletes kísérőjévé! RÉSZLETEK
Étterem Budapest szívében, ahol az ízek mesélnek A Michelin által is ajánlott helyszín nem véletlenül vált hazai és nemzetközi ínyencek kedvencévé. RÉSZLETEK
Egy különleges Michelin-csillagos étterem Budapesten A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal RÉSZLETEK
Ezek a legjobb hazai borok a magyar borszakírók szerint Íme a Magyar Bor Nagydíj győztesei. RÉSZLETEK
Tíz magyar étterem nyert el idén Michelin-csillagot Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén. RÉSZLETEK
Liptai Zsolt lett az Év Bortermelője 2024-ben A Pannonhalmi Apátsági Pincészet főborásza kapta a borászok rangos díját. RÉSZLETEK
Különleges borral tisztelegnek Thummerer Vilmos öröksége előtt Fennállásának 40. évfordulóját exkluzív tétellel ünnepli. RÉSZLETEK
Ezek a díjnyertes szaloncukrok 2024-ben Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Az Év Szaloncukra versenyt, amin az összes hazai szaloncukrokat gyártó cukrászda és gyártó szaloncukrai ringbe szállhattak. RÉSZLETEK
Itt vannak az Év Bejglije 2024 győztesei A Magyar Cukrász Ipartestület az idén ötödik alkalommal hirdette meg az Év Bejglije versenyt cukrászdák, vendéglátóhelyek és kézműves pékségek számára. RÉSZLETEK
Megérkezett a Zwack Unicum legújabb innovációja Az Orange Bitter az Unicum jól ismert karakterét megőrizve nyári hangulatot, jeges és stílusos fogyasztási élményt kínál. RÉSZLETEK
A világ 50 legjobb pincészete között a Szepsy birtok Nemrég hozták nyilvánosságra World’s Best Vineyards, azaz a világ 100 legjobb borászatának listáját. RÉSZLETEK
Húszéves lett a magyar bozsolé A bogyólé márkanév a francia bravúros magyarítása, bármelyik posztmodern írónk megirigyelhetné. RÉSZLETEK
Novák Dávid lett a legjobb fiatal sommelier Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokságon idén először részesült külön díjazásban a „Best Young Sommelier” kategóriája. RÉSZLETEK
Herczeg Ágnes lett a SPAR Magyarország borstratégiai tanácsadója A közös együttműködés az üzletláncban megvásárolható borokat, és a hozzájuk kapcsolódó gasztronómiai kínálatot is még magasabb szintre helyezi a jövőben. RÉSZLETEK