A fűszer, amit csak gyűlölni vagy imádni lehet Szerencse, hogy csak a főzés végén kell az ételhez adni, így megkérdezhetjük a vendégeinket, milyen génkészlettel rendelkeznek. RÉSZLETEK
Kinek, mennyit és miért jattolnak a magyarok? Ön tudja, mi a különbség a borravaló és a szervizdíj között? RÉSZLETEK
Mélyponton a cseh sörgyártás Tavaly mindössze 20 millió hektoliter sört főztek, 2,7 százalékkal kevesebbet mint az előző évben. RÉSZLETEK
Gourmet: fókuszban a női energiák A kiváló női séfek, cukrászok, pékek és termelők kerülnek főszerepbe az idei Gourmet fesztiválon. RÉSZLETEK
A nyúlmájhoz fel kell nőni Szomszédasszonyom átküldött egy kis tálat, benne két szép nyúlmáj és egy pár vese. RÉSZLETEK
Így készítsünk házi citromfű likőrt „Óriási párharcnak lehetünk tanúi, kedves nézőink, kiélezett küzdelem, fej-fej mellett haladnak…” – üvöltené a mikrofonba akármelyik sportriporter, ha látná, micsoda harcban áll egymással a kert RÉSZLETEK
A sütemény száz éve Az édes ízek iránti vágy kiölhetetlen – velük van és velünk is marad. A magyar gasztronómiában évszázadok óta jelen vannak a desszertek, de ahogy a világban mindenütt, a klasszikus sütemények RÉSZLETEK
Hogy került a rántott hús a magyar konyhába? Az otthon számos illatának egyike a vasárnapi rántott húsé. Annyira hozzá van csomózva a gasztronómiánkhoz, hogy lehetetlen érzelmek nélkül közelíteni hozzá. RÉSZLETEK
Kinyitsz egy fekete lyukat, belépsz és beszippant Visegrádra átmenni mindig kaland: kávé mellett várni a lusta kompot, felhajtani, nézni, ahogy a csuklóval odakötött motoros lavírozik, hogy irányba fordítsa az utasokat és járműveket szállító RÉSZLETEK
Olaszrizlingek világtalálkozója a Balatonon Három éve indult útjára, de máris kilenc országban mozgatta meg a borvilág fantáziáját a GROW du Monde. RÉSZLETEK
Olaszrizlingek világtalálkozója a Balatonon Három éve indult útjára, de máris kilenc országban mozgatta meg a borvilág fantáziáját a GROW du Monde. RÉSZLETEK
Még a döner kebabnak is kell a védelem A török konyha elképesztően gazdag és izgalmas, de a legtöbb külföldi csak a döner kebabot ismeri. RÉSZLETEK
Ez Magyarország étele 2024-ben Szolnokon, a III. Magyar gasztronómia napja rendezvény keretében tartották a Magyarország étele 2024 elnevezésű élőmunkás, melegkonyhai szakácsverseny döntőjét és díjátadó ünnepségét. RÉSZLETEK
Öt tulajdonság, amit megtanulhatnánk a méhektől 1 kg mézért körülbelül 18 ezer kilométert kell repülniük, ami annyi, mintha Budapestről Új-Zéland fővárosába, Wellingtonba utaznánk. RÉSZLETEK
Ez az egyetlen csemegeszőlő, amiből vörösbor készíthető A színe is pompás, de az izgalmak az illatánál kezdődnek: lila virág, ibolya és lila akác, meggy, cseresznye. RÉSZLETEK
Tizennyolc év alatt harmadszor lett nő a Borászok Borásza Az ő neve lesz a 18., amely a Borászok Borásza Csillagok Sétányán ragyog majd. RÉSZLETEK
Vásár az Iszkorban: vigyük haza a Bükk ízeit! Május elsejei felvonulás helyett inkább a kivonulást ajánljuk: a mályinkai Iszkor étterem tavaszi vásárt tart, ahol kedvenc környékbeli beszállítóik érkeznek majd a patakparti teraszra. RÉSZLETEK
Új séf az Arany Kaviár élén Mától új séf dolgozik az Arany Kaviár élén. Molnár Bence személyében egy fiatal, kiemelkedően tehetséges, a Bocuse d’Or séfverseny-sorozat visszatérő alakja formálja az étterem kínálatát. RÉSZLETEK