Konyhakert betakarítása és befőzés A Green Team évadzáró részében a nyári forróság utáni gondozásé, táplálásé a főszerep, na meg persze a befőzésé! Az évad 10. részében Havas Dóra gasztroblogger csatlakozik McMemeny Márkhoz és... RÉSZLETEK
Így készül a gellérthegyi birsalmasajt Csaknem tíz éve, hogy pincénkben megtaláltam anyai nagyanyám, Etelka néni kisalakú, keményfedeles 110 éves receptkönyvét. A belőle készített birsalmasajt ma is megállja a helyét a receptek közt! ... RÉSZLETEK
Így főzd be a paradicsomot passzírozás és tartósítószer nélkül Évek óta nem passzírozom a paradicsomot befőzésnél, a tippet még a szomszédasszonyomtól kaptam. Mutatom a receptet. RÉSZLETEK
Naspolya: el sem hiszed, mennyi mindent kibír! Az olykor csodagyümölcsnek is elkeresztelt naspolya lassan eltűnőben levő gyümölcsritkaságnak számít, pedig nincsenek nagy igényei. RÉSZLETEK
A legfinomabb birsalmasajt recept kezdőknek - ennyire egyszerű A háziasszonyok a birsalmasajtot októberben-novemberben főzték.Hoztunk egy nagyon könnyű receptet, amit bárki elkészíthet. RÉSZLETEK
Így készíts birsalmalekvárt egyszerűen és tartósítószer nélkül Ki ne imádná ezt a fajta birsalma lekvárt? Egyszerű elkészíteni, nincs benne tartósítószer, csak gyümölcs, citrom és egy kis cukor. RÉSZLETEK
Paradicsom befőzése könnyen: ennél a módszernél nincsen egyszerűbb Sokak szerint a paradicsombefőzés alfája és omegája a passzírozás. Mutatunk ennél egy jóval egyszerűbb és gyorsabb módszert! RÉSZLETEK
Kovászos és ecetes uborka: így készítsd el egyszerűen! Savanyúság márpedig dukál a sült hús vagy a tányér pörkölt mellé! Ki-ki maga döntse el, melyiket szereti jobban, közben mi elmeséljük, hogyan készülnek. RÉSZLETEK
A legfinomabb málnalekvár receptek: nem lehet őket elrontani Érik a meggy, a málna és a piros bogyós gyümölcsök. Ha nem fogy el rögtön, pár nap alatt megromlik. Ne hagyjuk annyiban, főzzünk belőlük lekvárt! RÉSZLETEK
Ez a legfinomabb házi naspolya lekvár recept Nagyon egyszerűen elkészíthető naspolya lekvár recept. Így állj neki! RÉSZLETEK