Gesztenyepüré házilag - sokkal finomabb, mint a bolti Nem csekély munka a gesztenye otthoni feldolgozása, de jóleső fáradtságot okoz az előfőzés, külső és belső héj eltávolítása, és magának a pürének elkészítése. RÉSZLETEK
Füge: ezt a lekvárreceptet muszáj kipróbálnod! A legenda szerint a fügét a törökök hozták magukkal Magyarországra és először a Gellért-hegy déli lejtőjén telepítették el őket a kivágott szőlők helyére. Készítsünk belőle fügelekvárt! RÉSZLETEK
Zabpelyhes-meggyes sütemény recept: egyszerűen mennyei A zab az egyik legfontosabb gabona, egészséges, könnyen emészthető és sokoldalú, valamint könnyen és gyorsan lehet belőle finom ételeket készíteni. A zabpehely kiváló sütemény alapanyag is, és... RÉSZLETEK
Édes és sós epres receptek: egyik finomabb, mint a másik Ha piros a shake, turmix vagy fagyi, akkor legtöbbünknek a szamóca jut eszébe. Nézzük, miket készíthetünk eperből: íme néhány édes és sós recept! RÉSZLETEK
Szalagos fánk egyszerűen - ezek a legjobb házi receptek A farsangi időszak leghíresebb édessége a szalagos fánk, amit egy kis odafigyeléssel bárki elkészíthet. Hoztunk 2 bombabiztos receptet! RÉSZLETEK