Így készül a gellérthegyi birsalmasajt Csaknem tíz éve, hogy pincénkben megtaláltam anyai nagyanyám, Etelka néni kisalakú, keményfedeles 110 éves receptkönyvét. A belőle készített birsalmasajt ma is megállja a helyét a receptek közt! ... RÉSZLETEK
Naspolya: el sem hiszed, mennyi mindent kibír! Az olykor csodagyümölcsnek is elkeresztelt naspolya lassan eltűnőben levő gyümölcsritkaságnak számít, pedig nincsenek nagy igényei. RÉSZLETEK
A legfinomabb birsalmasajt recept kezdőknek - ennyire egyszerű A háziasszonyok a birsalmasajtot októberben-novemberben főzték.Hoztunk egy nagyon könnyű receptet, amit bárki elkészíthet. RÉSZLETEK
Így készíts birsalmalekvárt egyszerűen és tartósítószer nélkül Ki ne imádná ezt a fajta birsalma lekvárt? Egyszerű elkészíteni, nincs benne tartósítószer, csak gyümölcs, citrom és egy kis cukor. RÉSZLETEK