Bebizonyítottuk, hogy a pacal is lehet ropogós

A mi kedvencünk nem kötődik szorosan egyik tájegységhez sem, éppen ezért nem is kell agyalni azon, hogy milyen fűszerrel készüljön, mert itt leginkább a technológiáról van szó.

Nagyon mókás, amikor az emberek meglepődnek azon, hogy nem csak mi magyarok eszünk pacalt.

Kicsit hitetlenkednek, mintha kétségbe vonnánk a magyarságot, mint eszmét, aztán gyorsan támadásba lendülnek, mondván biztosan egyik sem jobb a miénknél. Sajnos valamiért tényleg úgy alakult, hogy a pörkölttel és a kellemesen savanykás erdélyi pacallevessel megtelik a puffer.

[kep2:154900]

Pedig magyar nyelven is rengeteg recept elérhető, amik segítenek abban, hogy kitekintsük nemcsak az európai, hanem az ázsiai vagy az amerikai változatokra, amelyek között van csípős, könnyed, zöldséges, sűrű vagy éppen leveses. 

A mi kedvencünk nem kötődik szorosan egyik tájegységhez sem, éppen ezért nem is kell agyalni azon, hogy milyen fűszerrel...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.