Újabb remek étteremtől kell búcsút vennünk A séf kijelentése szerint nincs mit szépíteni a tényen, az étterem jelenlegi formájában csődöt mondott. RÉSZLETEK
Vakáció vagy infláció? Mi lesz a nyaralásokkal 2024-ben? Idén a magyarok több mint harmada (34%) tervezi, hogy részt vesz hosszabb-rövidebb utazáson, az elmúlt évhez képest bővül az utazást tervezők aránya. A válaszadók többsége azonban aggodalommal... RÉSZLETEK
Új szakmai díj a vidéki gasztronómiának A fővároson kívüli éttermek megérdemlik a figyelmet – ennek jegyében díjaztak ma, április 8-án termelőket, konyhákat és a minőségi gasztronómiáért dolgozó szakmai szereplőket. RÉSZLETEK
Hogyan lehet összeállítani konyhai személyzetet kizárólag thai munkavállalókkal? A vendéglátóipar utóbbi években jellemző hullámvasútja rengeteg érdekes esetet hozott. Az éttermek egészen más felfogásban és koncepcióval nyitnak, mint akár csak a 4-5 évvel ezelőtt. Manapság... RÉSZLETEK
Rövidebb munkaidővel próbálnak spórolni a vendéglátósok Rövidített nyitvatartás és csökkentett konyhai üzemidő, hét eleji szabadnapok - mindent bevetnek a vendéglátósok, hogy valahogy ellensúlyozzák a kereslet csökkenését. RÉSZLETEK
Magyar sikerek az éttermek borlapvilágversenyén Idén is díjazta a magyar éttermek borlapjait a világ egyik legbefolyásosabb borszakmai lapja, a Wine Spectator. RÉSZLETEK
Égő papírlapon búcsúzik Buda legendás étterme Az étterem Instagram oldalán kis videóval búcsúzik, egy fém tálcán meggyújtanak egy kitépett papírlapot, amin a time to say goodbye felirat olvasható. RÉSZLETEK