Ingyen terem az erdőszélen, így készítsünk belőle lekvárt, szörpöt és bort készítése házilag Az erdők-mezők szélén ingyen növő bodzából nagyon finom lekvár, szörp és bor készül. RÉSZLETEK
Ez a fesztivál tényleg kipörget a mókuskerékből Minden eddiginél több borászat lesz nyitva az idei Bor, mámor, Bényén augusztus 10-13. között. RÉSZLETEK
3 meseszép kúszónövény a balkonra, teraszra, ami nagyon bírja a meleget Nincsen jobb, mint nyáron egy virágos balkon, terasz árnyékában kortyolgatni a kávénkat reggel, vagy egy hideg bodzaszörp vagy egy pohár bor társaságában rácsodálkozni a felhőkre. Mutatunk 3... RÉSZLETEK
Ez a legfinomabb házi eperlekvár nagy eperdarabokkal Az apróbb szemű eperből könnyedén főzhetünk darabos eperlekvárt. Még passzírozni sem kell, és a fehé bortól igazán különleges lesz az íze. RÉSZLETEK
Rangos nemzetközi díjat nyert a Folly Nem először kapta meg a Folly ezt a rangos, nemzetközi díjat. RÉSZLETEK
Ezek a legfinomabb csemegeszőlő fajták Házikertben érdemes a legkorábban érő szőlőfajtától a legkésőbb érésűig folyamatos választékot kialakítani. Érési sorrendben bemutatjuk legjobb fajtákat. RÉSZLETEK