Pezsgőkonferenciával zárják a nyarat Etyeken

Impozáns birtokokkal találkozhatnak a résztvevők.

Ötödik éve rendezik meg Etyeken a Pezsgőkonferenciát.

Augusztus 31-én borászok és borkedvelők, profik és a buborékos italok rajongói is megtalálják a számításukat a Pezsgőkonferencián és Pezsgőünnepen, ez egyértelműen kiderült az elmúlt évek tapasztalataiból. 

[kep2:153481]

Az előadások listáját böngészve rögtön látszik, hogy impozáns birtokokkal találkozhatnak a résztvevők, hiszen megismerhetik és megkóstolhatják a Champagne Henri Giraud házat Stephane Barlein kereskedelmi igazgató jóvoltából, Pepe Raventós pedig online előadás keretein belül mutatja be a Raventós-i Blanc-t. Figyelemmel kísérhetjük a szomszédban lakó konkurencia munkáját, hiszen Peter Szigeti egy masterclass keretein belül beszél az osztrák Sekt PDO-ról.  

A fenntarthatóság manapság megkerülhetetlen téma, nem véletlen tehát, hogy a szervezők ezen az eseményen is figyelmet...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.