Óriási siker: Dobogón a magyar csapat Lyonban
A január 22-23-án megrendezett lyoni Bocuse d'Or világbajnokságon 24 ország csapata versengett.
A január 22-23-án megrendezett lyoni Bocuse d'Or világbajnokságon 24 ország csapata versengett.
A verseny magyar menüjét Széll Tamás szakmai irányítása mellett Dalnoki Bence, a két Michelin-csillagos Stand Étterem sous séfje és Nyikos Patrik commis készítette.
[kep2:150876]
A magyar csapat ismét dobogós lett. Óriási gratula!
- Aranyérem: Dánia
- Ezüstérem: Norvégia
- Bronzérem: Magyarország
Különdíjak:
- A gyerekek különdíja Japáné
- A legjobb tányértéma Franciaországé
- A legjobb hústál Svédországé
- A legjobb commis Norvégiáé
- A Social Commitment díj Mexikóé
A szakácsverseny döntőjén idén először vett részt Új-Zéland és Mauritius csapata. A verseny történetében elsőként Társadalmi elkötelezettség díjat is kiosztottak.
Kötelező alapanyagok és témák
A Bocuse d’Or lyoni döntőjén a szokott módon két ételt...