Mit együnk az idei Gourmet Fesztiválon?
Michelin-csillagos ételek menzai áron, gasztro-béke Kína és Tajvan között, latin hangulat az Őrségből, japán-magyar rántotthús rokonság, erdélyi ízek, kockásabroszos legendák, tepertő, malacfül, labneh és remek vegán fogások.
Michelin-csillagos ételek menzai áron, gasztro-béke Kína és Tajvan között, latin hangulat az Őrségből, japán-magyar rántotthús rokonság, erdélyi ízek, kockásabroszos legendák, tepertő, malacfül, labneh és remek vegán fogások.
Indítsunk itthon: kóstoljuk meg az őriszentpéteri Pajta mangalicával töltött és lecsóval kínált empanada-ját, a Kistücsöknél a házinyúl-gerincet vadas mártással, a zebegényi Natura Hill cirok-manga bowl-ját ropogós mangalicafüllel, mangalicalapockával, cirokkal, uborkakimchivel és cukorborsóval, a székelyudvarhelyi Páva étterem báránynyaklevesét. Vagy egy sóletet a híres belpesti kockásabroszos, a Kádár étkezde étlapjáról, amellyel őszi újranyitása...