Michelin-ajánlott kisvendéglő csatlakozott a SVÉT-hez

A jó hírből sosem elég. Van még egy. Március 27-én 17 órakor mangalica borvacsorán vehetnek részt azok a szerencsések, akik időben foglalnak asztalt.

A tiszalöki Horgonyzó Kisvendéglő hivatalosan is a Stílusos Vidéki Éttermiség egyesület tagjai közé lépett. 

Bemutatkozó posztjukban azt írják, a Horgonyzó Kisvendéglő, a tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem Takács Attila konyhafőnökkel és Pataky Péter kreatív séffel az élén működik.

[kep2:154968] 

A két tulajdonos, Kecskés Andi és Tamás mindent elkövet, hogy itt mindenki otthonosan érezze magát, függetlenül attól, hogy az első teraszon, az elegáns hátsó kerthelyiségben, vagy akár télen, a kandalló mellett foglal helyet.

Étlapukon friss halételekkel, fatüzeléses kemencében sütött kovászos pizzával, igazi, szívvel-lélekkel készült „horgonyzós” fogásokkal találkozhatnak vendégeik.

[kep2:154969] 

Csakis...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.