Megmutatják, mekkora teremtő erő van a vidéki gasztronómiában

Izgalmas négykezes vacsoraest vár azokra, akik Kisharsány felé veszik az irányt.

Izgalmas négykezes vacsoraest vár azokra, akik Kisharsány felé veszik az irányt: a Góré étterem séfje régi kollégáját, a zebegényi Natura Hill konyhafőnökét látja vendégül, hogy közösen mutassák meg, mekkora teremtő erő van a vidéki gasztronómiában.

Kállai Csaba és Szilvási Mihály útjai véletlenül kereszteződtek, és izgalmas módon vettek hasonló irányt: pályájuk elején mindketten a franciaországi Auberge Saint Walfrid városában dolgoztak egy Michelin-csillagos konyhán.

Misi végül a szlovák határ mellett a Börzsönyben, Csaba pedig a Dráva mentén, Horvátországtól egy ugrásnyira teljesedett ki.

[kep:155323]

Észak dél ellen 2 - viszonozva a tavalyi meghívást, április 27-én, 18.00 órától izgalmas estre készülnek, ahol 7+2 fogás kerül a tányérokra. A menü 27 ezer, a borsor 10 ezer, míg az alkoholmentes italsor 8 ezer...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.