Még ott is hal volt, ahol nem vártuk volna

A panna cotta ugyan ránézésre epres volt, de ha a mélyére nézünk a dolgoknak, a finom olasz desszert sem lógott ki a főzőest tematikájából.

Még ott is volt hal, ahol nem vártuk volna: a panna cotta ugyan epres volt, de ha a mélyére nézünk a dolgoknak, a finom olasz desszert sem lógott ki a főzőest tematikájából.

A Miele látványkonyhája nem csupán egy értékesítési terület. Hosszú évek óta főzőtanfolyamok, vacsoraestek visznek életet a háztartási gépek közé – Kis Sándor séf ezúttal a vízi élőlényekre koncentrált a négyfogásos menüjével.

[kep:155368]

Ugyan a panna cotta rendkívül egyszerű édesség, de az időt nem tagadhatjuk meg tőle, különben a lapzselatin nem képes megkötni a tej, a tejszín és a cukor keverékét. „Tudom, nem látszik, de ebben is van hal: a lapzselatint halcsontból készítik, de nem kell aggódni, mert az íze semleges.” – indította be Sándor a kurzust, ahol rögtön neki is álltunk...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.