Még mindig ez a legjobb újbor

Kis csapatunk valamennyi tagja száraz januárt tartott. Nagy kérdés volt, milyen borral indítsuk újra ízlelőbimbóink operációs rendszerét február elején.

Kis csapatunk valamennyi tagja száraz januárt tartott. Nagy kérdés volt, milyen borral indítsuk újra ízlelőbimbóink operációs rendszerét február elején. A 2022-es Bujdosó Libásra esett a választásunk. Jó döntés volt. 

[kep2:151190]

Már csak azért is, mert hirtelen nagyon kíváncsiak lettünk arra, hogy a tavaly november 11-én, Márton napra kalibrált újbor mit mutat idén február elején. 

Csengődy Jozefa kollégánk forralt boros fűszerességet érez benne: narancsot és szegfűszeget. 

[kep2:151192]

Móser Imre inkább a szénsavmacerációnak köszönhető direkt gyümölcsösséget hangsúlyozza, neki az illat a málna-eper-áfonya vonalon mozog. 

Bár ezzel a technológiával idehaza még kevés újbor készül (Vylyan Bogyólé, Ruppert A Bolond Kalapos) szokatlan, hogy...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.