Már a pincér is mosogat: mit tehet a vendéglátóipar a munkaerőhiány ellen?

A vendéglátóipar 2025-ben is jelentős munkaerőhiánnyal küzd, amely megnehezíti a gyors toborzást és a dolgozók megtartását. Ebben a kihívásokkal teli helyzetben kulcsfontosságú az éjszakai és hétvégi jelentkezések hatékony kezelése, az alkalmazotti ajánlások ösztönzése, valamint az új munkavállalók támogatása az első 30 napban. Ezekről és a legújabb technológiai megoldásokról ír Tim Sackett HR-szakértő.

A vendéglátóipar 2025-ben is jelentős munkaerőhiánnyal küzd, amely megnehezíti a gyors toborzást és a dolgozók megtartását. Ezekről és a legújabb technológiai megoldásokról ír Tim Sackett HR-szakértő.

[b4]Tim Sackett egy elismert HR és toborzási szakértő, több mint 20 éves vezetői tapasztalattal a humánerőforrás és tehetségmenedzsment területén Fortune 500-as vállalatoknál. Jelenleg a HRU Technical Resources vezérigazgatója. Napi rendszerességgel ír a "The Tim Sackett...

Tovább a teljes cikkhez a hrportal.hu oldalon.