Legfinomabb nyári recept: így grillezzünk sárgabarackos csirkecombot!
Mindegyik évszaknak megvan a maga szépsége és íze! Most az őszibarack segítségével próbáljuk ízletessé és különlegessé varázsolni a megszokott csirkecombokat. Lássuk, mi az elkészítésének a titka!
A grillezett őszibarackos csirkecomb elkészítése:
Adag: 4
Elkészítési idő: 25 perc
Pácolási idő: 2 óra
Grillezési idő: 12 perc
Hozzávalók
- 450 gr csont és bőr nélküli csirkecomb
- Só és fekete bors
- 1/2 kis csésze sárgabaracklé
- 6 kanál sárgabarack befőtt
- 4 kanál frissen, apróra vágott menta
- 1 evőkanál és egy kiskanál olívaolaj
- 1 kanál balzsam ecet
- 1/2 kiskanál curry por
- 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
- 4 közepes sárgabarack, ketté vágva, kimagvazva
- 2 apróra vágott zöldhagyma
- 1/4 kis csésze apróra vágott pisztácia
- 1 kanál mustár
- 1/2 kiskanál mustármag
Elkészítése
- Fűszerezzük be a csirkecombokat sóval, és borssal. Helyezzük a csirkecombokat zárható műanyag zacskóba, majd tegyük...