Legfinomabb nyári recept: így grillezzünk sárgabarackos csirkecombot!

Mindegyik évszaknak megvan a maga szépsége és íze! Most az őszibarack segítségével próbáljuk ízletessé és különlegessé varázsolni a megszokott csirkecombokat. Lássuk, mi az elkészítésének a titka!

A grillezett őszibarackos csirkecomb elkészítése:

 

Adag: 4

Elkészítési idő: 25 perc

Pácolási idő: 2 óra

Grillezési idő: 12 perc

 

Hozzávalók

 

  • 450 gr csont és bőr nélküli csirkecomb
  • Só és fekete bors
    Őszibarack
  • 1/2 kis csésze sárgabaracklé
  • 6 kanál sárgabarack befőtt
  • 4 kanál frissen, apróra vágott menta
  • 1 evőkanál és egy kiskanál olívaolaj
  • 1 kanál balzsam ecet
  • 1/2 kiskanál curry por
  • 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • 4 közepes sárgabarack, ketté vágva, kimagvazva
  • 2 apróra vágott zöldhagyma
  • 1/4 kis csésze apróra vágott pisztácia
  • 1 kanál mustár
  • 1/2 kiskanál mustármag

Elkészítése

 

  1. Fűszerezzük be a csirkecombokat sóval, és borssal. Helyezzük a csirkecombokat zárható műanyag zacskóba, majd tegyük...
Tovább a teljes cikkhez az edenkert.hu oldalon.