Különleges pillanatok a Natura Hill étteremben

A Natura Hill étterem márciusi borvacsorája minden szempontból olyan közel volt a természethez, amennyire az egy étteremben lehetséges.

Őzzel kezdődött, őzzel végződött: a Natura Hill étterem márciusi borvacsorája minden szempontból olyan közel volt a természethez, amennyire az egy étteremben lehetséges. 

[kep2:154843]

Már az első falat jelezte, hogy különleges pillantok várnak azokra, akik az erősen limitált férőhelyű vacsorára bízták a nemzeti ünnepet megelőző estéjüket. Nem csupán Szilvási Mihály séf fogásai bizonyultak emlékezetesnek, hisz az este rajta kívül a nemzetközi hírű, natúrboraival ismertté vált Sütő Zsoltról, azaz a Strekov 1075 pincészetről szólt.

[kep2:154839]

Annak ellenére, hogy egy határ van a két főszereplő a között, a távolság mindössze 45 perc. Zebegény és a dél-szlovákiai Kürt csak egy ugrás egymástól, nemcsak földrajzilag, hanem szellemiségben is: céljuk egyaránt...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.