Japánból a Bükkbe: Garai Ádám az Iszkor vendégséfje

Pillanatok alatt a bükki régió állócsillaga lett a mályinkai Iszkor étterem.

Pillanatok alatt a bükki régió állócsillaga lett a mályinkai Iszkor étterem.

A csúcsgasztronómia, a Bocuse és Balaton után Pohner Ádám egy sokkal nyugodtabb helyet talált: nagyanyja falujában, az egykori kocsmában nyitotta meg éttermét, amit ezúttal két napra átenged barátjának, Garai Ádám séfnek.

[kep2:154979]

Sokan kételkedtek abban, hogy távol mindentől sikeresen működhet egy jó konyha, de Ádám és párja, Kun Luca rácáfoltak erre. 

A helyi termelők finomságaira alapuló ízek és a kreativitás hamar eljuttatta oda az Iszkort, hogy folyamatos teltházzal üzemelnek, így egyre több ötletet áll módjukban megvalósítani. 

Kitchen takeover, mondja a nemzetközi konyhai zsargon: „Ádám helyett Ádámunk lesz két este erejéig, itt a kis falunkban” – mondták április 10-11-ről, amikor Garai séf veszi át a fakanalat. 

[kep2:154978]...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.