Ilyenkor szeretnek a séfek nagyot villantani

Jó érzés, hogy nagyon sok ember képes nagyon sok kilométert utazni egy finom ebédért vagy egy stílusos vidéki gasztronómiai tematikájú rendezvényért.

Pauli Zoltánnal, a PalKonyha gasztroműhely frontemberével elevenítettük fel a az idei palkonyai mini Hú!SVÉT élményeit. Miniinterjú egy minifesztiválról.

[kep:155253]

Hányadik minifesztivál volt ez?

A koronavírus kicsit átrendezte ennek a rendezvénynek az életét. Megváltozott az emberek foglalási kedve és aktivitása is a nagy rendezvényekkel kapcsolatban. Korábban volt, hogy 13 helyszínen 35 étterem kínálta fogásait, az eseményre több 1000 ember érkezett a faluba. Három éve már minieseményeket szervezünk, melyek hangulata arra emlékeztet, amikor az első nagy SVÉT rendezvény volt Villányban, és csináltunk egy nulladik napot Palkonyán.

Visszatekintve az előzőkre, mi volt ennek a legnagyobb tanulsága számodra?

Jó érzés, hogy nagyon sok ember képes...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.