Hogyan vegyünk húsvétra finom parasztsonkát?
Hogy segítsünk elkerülni a csalódást, vegyük végig az alapfogásokat.
A húsvétnak nemcsak egyházi és kulturális vonatkozása van, hanem gasztronómiai is.
Magyarországon a sonka hozzátartozik ehhez az időszakhoz, igaz, sokszor nehezebb minőségi hústerméket tenni az asztalra, mint szépen hímesre dekorálni egy-egy tojást.
Ahogy közelebb kerülünk az ünnephez, úgy nő a boltokban a kínálat, úgy kerül egyre nehezebb helyzetbe az, aki ár-érték arányban a legjobbat szeretné megvenni. Nem kerülhető el az áruismeret, a tudatos és felkészült vásárlók egyértelműen jobb helyzetben vannak.
[kep2:154875]
Hogy segítsünk elkerülni a csalódást, vegyük végig az alapfogásokat, amik támpontot adnak a minőségi parasztsonka kiválasztásában. Mivel idehaza a klimatikus tényezők miatt leginkább a füstölt változatnak van hagyománya, ezért nézzük meg, mit is takar a fogalom – nekünk segítség a vásárláskor, a termelőknek...