Híres cukrászséf nyitott desszertműhelyt Nagykanizsán

A vidéki gasztronómiát erősíti francia desszertekkel és újragondolt magyar süteményvariációkkal.

Jakabfi Dávid elismert cukrászséf, a modern cukrászat egyik kiemelkedő alakja, akinek desszertkülönlegességei világhírű katalógusok, például a párizsi Le journal du pâtissier címlapján jelentek meg.

[kep2:151583]

Örülhetnek a helyiek, a Desszertműhely február 8-án megnyitotta kapuit Nagykanizsán, a kertváros központjában, a Jakabkúti utcában.

[kep2:151580]

A cukrászséf eddig csak előadásokra készítette különlegességeit, ám a műhely megnyitásával már szélesebb közönség is hazaviheti a finomságokat.

[kep2:151581]

„Gyermekkori álmom vált valóra a műhely megnyitásával. Hálás vagyok, hogy eljutottam erre a pontra a karrierem során, hogy közvetlen kapcsolatba tudok lépni az emberekkel. Szívmelengető érzés a vendégek mosolyát látni, amikor a kezükbe adom a számukra elkészített édességet”- árulta el a...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.