Házi levendulás limonádé recept
Nézzük, hogyan készül ez a különleges limonádé, amelynek fenséges íze biztosan magával ragad mindenkit.
Adjunk egy kis levendulavirág aromát e frissítő limonádé ízhez
Talán nem is sejtjük, hogy milyen sokan vannak azok, akik a hidegebb évszakokban is inkább választják a hideg hűsítőket (esetleg jéggel), mint a meleg teákat vagy forró csokoládét. Habár a teákat is nagyon szeretem, egy hűsítő limonádét - legyen az tavasszal, ősszel, nyáron vagy télen - bármikor elfogadok.
És ha már itt tartunk, akkor dobjuk fel levendulával az egyszerű limonádénkat. Cikkünkből megtudhatja, mi az elkészítési módja ennek a zamatos limonádénak.
Tanácsok, hogyan érdemes tavasszal az öreg, felkopaszodott levendulát megmetszeni
Hozzávalók (11 pohár levendulás limonádéhoz):
- 1 csésze (250 ml) friss (jól lenyomkodott) vagy szárított levendulavirág
- 2 csésze (500 ml) forrásban levő víz
- 8 csésze (2 l) hideg víz
- 1...