Ha Sopronban járnak, ezeket a helyeket ne hagyják ki

Ruprecht Lászlóval, a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) elnökével kettős küldetést hajtunk végre.

Ruprecht Lászlóval, a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) elnökével kettős küldetést hajtunk végre.

Egyrészt elkísérjük Rupit, hogy megörökíthessük, amint három oszlopos tagnak is átadja a régóta elmaradt SVÉT-táblácskát, ami az egyesülethez tartozás névjegye, és amit mindenki büszkén fúr fel jól látható helyre gasztronómiai szentélyének falára. 

És ha már ott vagyunk, minőségellenőrzést is abszolválunk. De még mielőtt elérjük a hűség és szabadság városát, útba ejtjük a Paducot, a Rábaparti gourmet éttermet Sárváron, hogy szintén csekkoljuk a színvonalat.

[kep:156117]

Momentán azonban legfeljebb csak a víz szintvonaláról tudnánk beszámolni, ugyanis a tulajdonos mellett csőtörés fogad bennünket, a felszolgálók pedig tálcák helyett vödrökkel és felmosó moppokkal a kezükben rohangálnak.

Egy héttel...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.