Ha Sopronban járnak, ezeket a helyeket ne hagyják ki
Ruprecht Lászlóval, a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) elnökével kettős küldetést hajtunk végre.
Ruprecht Lászlóval, a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) elnökével kettős küldetést hajtunk végre.
Egyrészt elkísérjük Rupit, hogy megörökíthessük, amint három oszlopos tagnak is átadja a régóta elmaradt SVÉT-táblácskát, ami az egyesülethez tartozás névjegye, és amit mindenki büszkén fúr fel jól látható helyre gasztronómiai szentélyének falára.
És ha már ott vagyunk, minőségellenőrzést is abszolválunk. De még mielőtt elérjük a hűség és szabadság városát, útba ejtjük a Paducot, a Rábaparti gourmet éttermet Sárváron, hogy szintén csekkoljuk a színvonalat.
[kep:156117]
Momentán azonban legfeljebb csak a víz szintvonaláról tudnánk beszámolni, ugyanis a tulajdonos mellett csőtörés fogad bennünket, a felszolgálók pedig tálcák helyett vödrökkel és felmosó moppokkal a kezükben rohangálnak.
Egy héttel...