Gere Attila Pincészete nyerte el az Év Pincészete díjat

Ha a Gere név kerül egy címkére, annak a bornak a maga műfajában kiválónak kell lennie, mindegy, hogy az Olaszrizlingről vagy a Solusról van szó.

Augusztus 29-én Villányban vette át a Gere család az Év Pincészete címet, amelyet a Magyar Bor Akadémia, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége nyújt át évről évre munkájuk elismeréseként a magyar borászatban irányadó pincészeteknek. 

„Van valami, ami nem változott, mióta bort készítek: a megbízható magas minőséget alapelvárásnak tartom. Ha a Gere név kerül egy címkére, annak a bornak a maga műfajában kiválónak kell lennie, mindegy, hogy az Olaszrizlingről vagy a Solusról van szó” – foglalja össze Gere Attila a villányi pincészet sikerének titkát.

[kep2:156423]

A három szakmai szervezet az Év Pincészete díj odaítélésének folyamata során komplexen vizsgálja a magyar borászatok működését. Figyelembe veszik a szőlőtermesztésen...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.