Ezrek követik a sommelier-influenszert

Kovács Antal szerint nem elég, ha valaki jól tud dekantálni.

Egyre inkább felértékelődik nemcsak a minőségi bor, de a jó sommelier is.

A borok iránt érdeklődők széles köre azonban ma már nem elégszik meg azzal, hogy megmondják neki, melyik bor mihez jó, szeretnék ők maguk is érteni egy kicsit a szakmát. Nekik nyújt segítséget videóival és érdekes tartalmaival Kovács Antal.

Kovács Antal sommelier szerint ma már nem elég, ha valaki érti a szakma csínját-bínját, de a komfortzónából is ki kell lépni ahhoz, hogy a tudás minél szélesebb körben elérhetővé váljon. A borszakértő éppen ezért kezdett el egyre több tartalmat megosztani közösségi felületein, a TikTokon pedig mára már közel 16 ezren követik és több mint ötvenezer lájkot gyűjtött a posztjaival.

„Rengeteg dolog változott az utóbbi néhány évtizedben. Ma már nem elég, ha valaki jó szakember. Az, hogy tökéletesen tudjon dekantálni egy bort,...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.