Ebédeljen az Év Bortermelőjével

Az „Év Bortermelője Magyarországon 2022” díj átadására és a nyertes munkájának méltatására a Magyar Bor Akadémia gálaebédet rendez április 2-án a Budapest Marriott Hotelben.

Immár hagyománnyá vált az Év Bortermelője díjátadó ünnepség. 

A díjat a Balatonfüred-Csopaki borvidéken évtizedek óta komoly szakmai munkát végző családi birtok, a Figula Pincészet főborásza veheti át Figula Mihály személyében.

Az „Év Bortermelője Magyarországon 2022” díj átadására és a nyertes munkájának méltatására a Magyar Bor Akadémia gálaebédet rendez április 2-án 11.00-16.30 óra (regisztráció 10.30 órától) között a Budapest Marriott Hotelben (Apáczai Csere János utca 4.) 

[kep2:151792]

A gasztronómiai élményekről kiemelkedő séfek, Konstantinos Kranakis és Kovács Ferenc (Budapest Marriott Hotel), Takács Lajos (Costes Group), Tóth Ágnes (ONYX/Gerbeaud Group), valamint Tóth Pál (Alabárdos Étterem Szeged) gondoskodnak,...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.