Damniczki nyerte az Édesség Innovációs díjat

Azok munkáját kívánja elismerni, akik a megelőző év során olyan termékeket fejlesztenek, amelyek ötvözik az édességkészítés legjobb hagyományait a jelen idők kihívásaival.

A Székesfehérvári Damniczki szaloncukor nyerte az édesség innovációs díjat.

A Magyar Édességgyártók Szövetsége az Édesség Innovációs Díját a 2022-es évre a Székesfehérváron készülő Damniczki vegán birsalma szaloncukornak ítélte. 

[kep2:151917]

A szövetség hagyományosan évente dönt innovációs díj odaítélésről. A díjjal azok munkáját kívánja elismerni, akik a megelőző év során olyan termékeket fejlesztenek, amelyek ötvözik az édességkészítés legjobb hagyományait a jelen idők kihívásaival.

Damniczki Balázs, a díjat elnyerő Alba-Gel Kft. ügyvezetője elmondta, a díjnyertes termékben ötvözték nagymamáink hagyományos birsalmasajt ízeit azzal az igénnyel, hogy a vásárlók egyre több alternatív, köztük vegán terméket keresnek. 

[kep2:151918]...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.