Bocuse d'Or: a legjobb tál a magyaroké

Nem sikerült megismételni a dobogós helyezést a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjén, de nem maradtunk díj nélkül.

Sajnos nem sikerült megismételni a dobogós helyezést a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjén a norvégiai Trondheimben.

A március 19-20. közötti rendezvényen azért nem maradtunk díj nélkül: a zsűrinek a magyarok tálja tetszett a legjobban. 

[kep2:154908]

A csapatot Kelemen Roland, a nyíregyházi Hunguest Sóstó szálloda séfhelyettese vezette, a commis-ja pedig a siófoki Fodor Noel volt. Coach-ként Szabó László dolgozott a fiúk mellett. 

[kep2:154909]

A kontinensdöntő idei témái a lofoteni skrei, azaz egy Norvégiában honos tőkehal, valamint a fröyai fésűkagyló voltak. Ezek mellé két zöldségköretet is készült, valamint egy harmadik, amelyben a tőkehal is szerepelt.

[kep2:154911]

A hústányér témája a Röros régióból származó rénszarvas-fartő volt,...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.