Aki valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat

A nemzetközi hírű, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert chocoMe manufaktúra ínyenc ganache-aival évről évre újraértelmezi a szaloncukrot is.

A nemzetközi hírű, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert chocoMe manufaktúra ínyenc ganache-aival évről évre újraértelmezi a szaloncukrot is. 

A csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné. Mennyei ízpárt rejt a mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukor-költemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé. 

[kep2:134123]

Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak az exkluzív kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.