Ahol a pizza mellé ollót adnak evőeszköznek

Azt hittem, ötven fölött már soha semmin nem fogok csodálkozni. A Hűvösvölgyi út 66-ban alig két hónapja megnyílt Stúdió Pizza Napoliban mégis elkerekedett a szemem.

Azt hittem, ötven fölött már semmin nem fogok csodálkozni. A Hűvösvölgyi út 66-ban alig két hónapja megnyílt Stúdió Pizza Napoliban mégis elkerekedett a szemem, amikor a frissen kisült pizzához evőeszköznek ollót prezentált Novák Zoltán, a hely séf tulajdonosa.

Csúsztatok, mert a pizzát valójában csak felvágtuk az ollóval, aztán kézzel ettük, ahogy kell. De a lepotyogó feltétdarabkákat tényleg megpróbáltuk a vágószerszámmal a szánkba juttatni, több-kevesebb sikerrel.

[kep:156356]

Novák erre azt mondja, a nápolyi pizza a tésztáról szól. A feltét csak ízesítés, aminek egyensúlyban kell lennie a tésztával. Vagyis nincs oka lepotyognia.

Ennek némileg ellentmond az a tény, hogy a pizzák igenis rendesen meg vannak pakolva feltéttel,...

Tovább a teljes cikkhez a gusto.hu oldalon.