A trendek nem kopnak el, csak beépülnek valami újba
Van egy apró kis bolt a Liliom utcában, ahol a gasztronómia szerelmesei garantáltan elérzékenyülnek. Fekete Antonio szakácskönyvboltja majd’ kétszáz kiadó legjobbját kínálja azoknak, akik nem elégszenek meg a középszerrel.
Van egy apró kis bolt a Liliom utcában, ahol a gasztronómia szerelmesei garantáltan elérzékenyülnek. Fekete Antonio szakácskönyvboltja majd’ kétszáz kiadó legjobbját kínálja azoknak, akik nem elégszenek meg a középszerrel.
[kep:155691]
Kevesen látják annyira reálisan a magyar gasztropiacot, mint te: azon túl, hogy ételfotósként ismerünk, majdnem tizenöt éve kínálod a profi szakkönyveket. Mi változott közben?
Már majdnem másfél évtizede működik a cookbooks.hu. Az utóbbi hét év volt az, hogy nem csak webshopként, hanem igazi, felkereshető boltként is üzemel. Szakácsok, pékek, cukrászok, sommelier-ek, baristák – elsősorban őket céloztam meg, hogy a könyvek segítségével inspirálódjanak,...