A street food lehet a gazdasági válság igazi nyertese
A megemelkedett áraknak tudható be, hogy az étterembe járó közönség egy része lefelé kategóriát váltott.
Számos szektor mellett a vendéglátást is alaposan felforgatta a Covid, majd azt követően a jelentős infláció, valamint az energiaárak elképesztő mértékű emelkedése.
Ám, míg a járvány – a megnövekedett otthon töltött idő által – szinte kizárólag negatívan érintett minden ezen a területen tevékenykedő vállalkozást, a jelenlegi helyzetből akár nyertesen is kijöhetnek azok, akik magas minőségben és eredeti ötletre alapozzák a működésüket.
[kep2:150305]
A gazdasági átrendeződésnek köszönhetően az emberek előszeretettel választanak á la carte étterem helyett színvonalas street food egységeket.
A megemelkedett áraknak tudható be, hogy az étterembe járó közönség egy része lefelé kategóriát váltott, az általában drágább á la carte éttermek helyett a megfizethetőbb, de szintén magas minőségű streed...