A sószórás is lehet luxus
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.
Bevallom, én nem értem a sómalmokat sem, de a rázogatós sószórókkal is úgy vagyok, hogy sehogy: az ujjaimat használom és az ősöreg konyhai porcelán tartót. Ennek ellenére, amikor Laczkó Gábor, vagyis a Kávékalmár (róla még lesz szó a közeljövőben) felhívott, hogy lenne-e kedvem kipróbálni egy sómalmot, nem mondtam nemet, mert a kérdésben benne volt a varázsige: Kinu.
[kep:156014]
Ez a német cég készíti a világ...