A mustár házilag az igazi, nem lehet elrontani
Aki egyszer már evett rendes mustárt, az bizony utána fanyalogni fog a semmilyen ízű bolti változatokra. Itt az idő, hogy elkészítsük a saját mustárunkat. Rém egyszerű.
Aki egyszer már evett rendes mustárt, az bizony utána fanyalogni fog a semmilyen ízű bolti változatokra.
Panaszkodással viszont nem megyünk semmire, így tessék nekiállni, hogy saját mustár legyen a hűtőben. Mutatom, rém egyszerű.
Sok patikában vagy bioboltban elérhető a fehér mustármag, egy zacskónyi adagért, ami jellemzően 250 gramm, átlagosan 800 forintot kérnek, amiből elég sok ízletes krém készíthető.
[kep2:154992]
A fekete változatot nem tartják mindenhol, de ha van éppen, érdemes abból is beszerezni és egy-egy kanállal hozzáadni, mert a sötét szemek jól mutatnak a befőttesüvegben.
Legegyszerűbb 100 grammos egységekben gondolkodni, hogy ne öregedjen ránk. Ugyan a sav és a só miatt a házi sem bírja rosszul a hűtőben,...