A magyar konyha dicsérete
Már régóta túl sok olasz, ázsiai, fúziós és akármilyen szakácskönyv van a piacon, miközben a modern időknek és vásárlói igényeknek megfelelő, a magyar konyhát maximális szakmaisággal megközelítőből meg alig.
Már régóta túl sok olasz, ázsiai, fúziós és akármilyen szakácskönyv van a piacon, miközben a modern időknek és vásárlói igényeknek megfelelő, a magyar konyhát maximális szakmaisággal megközelítőből meg alig.
[kep:155755]
Anomália? Igen.
Érdemes közelebbről is megnézni a Sparhelt című gyűjteményt, amibe hatvannégy olyan recept került, amik a hazai gasztrokultúra szerves részét képezik, igaz sokszor nem a megfelelő technológiával, nem a megfelelő alapanyagokból készülnek. A Boook kiadó ilyen téren viszont megbízható: korrektül összeállított ételsor, precíz leírások és remek képek várnak ránk.
[kep:155760]
A borítóterv megérdemel egy külön bekezdést: a stancolt, magyar hímzésmintát felidéző...