A 10+1 legjobb rántott húsos hely Magyarországon
A magyarok kedvenc vasárnapi étele nem megy ki a divatból.
A magyarok kedvenc vasárnapi étele évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mára már a hétköznapokban is kiemelt szerepet kap, nem tud kimenni a divatból.
Hagyományőrző, de ugyanakkor állandó megújulásra is képes, hiszen az alapanyagok változatossága, a bunda ízesítése és a töltött verziók sokszínűsége mind-mind új dimenziót nyit meg ennél a közkedvelt fogásnál.
A jó rántott hús bundája ropogós, a hús a prézli alatt szaftos és puha, mint a vaj. Az Audi-Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz idén is felkutatta azokat az éttermeket, ahol mennyei, roppanós bundába zárták a húsokat és kiválogatott közülük 10+1 helyet, ahol a legjobb rántott húst készítik az országban.
TOP 10+1 RÁNTOTT HÚS az Audi-Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz szerint
- MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
- Anyukám Mondta
- Buja Disznó(K)
- Déryné
- Hableány
- Kistücsök...